Saturday, 19 January 2013

Mega Exclusive GiveAway

السلام عليكم

Photo0119_zps0706eed6 Photo0119_zps0706eed6.jpg
Semalam mama pergi jalan-jalan dengan kawan dia, Mak Cik Ita. Tak ajak pun  Mama belikan beg warna pink. Mama cakap pink kan bersifat feminim *macam gedik pulak bila pakai beg ni tapi cute sangat. Thanks mama  Baju tu pun mama belikan. Mama suka corak kat baju tu 

Sekarang, baru Diba nak cerita pasal GA. Tadaaa

I wonder how's the look of 'bedak arab' 

17 comments:

  1. http://www.nurulazieyan.my/2013/01/first-giveaway-header-macam-miza-ahmad.html tag

    ReplyDelete
  2. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  3. thanks tag ... mudah2an ada rezeki ... ameeen

    ReplyDelete
  4. good luck dear.. jom singgah blog kita n tolong kita pilih pemenang :))

    ReplyDelete
  5. Hope antara kita menang yeee . ! XD
    Jom ke blog kite pulak

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. terima kasih sudi join :)
    Pemenang Top Refferal dan Entry Kreatif akan dicari oleh Mira. Jadi, promote giveaway ini habis-habisan dan jangan lupa linkkan banner awak ke blog Mira tau ! In Shaa Allah ada rezeki awak nanti :)
    Good luck
    http://www.miramashimaaru.com/2013/01/lets-join-this-mega-exclusive-giveaway.html#comment-form

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam...akak nk edit lg la...hadiah menarik2. Tak le la lepaskan pluang kn2

      Delete
  7. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway_15.html

    ReplyDelete