Sunday, 10 February 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly

السلام عليكم

Klik banner untuk join ♥


My story with them: Gambar ni diambil masa last day sekolah tahun lepas. Time tu memang kecoh gila..memang best moment bersekolah kat SMK (P) Sultan Abu Bakar. Oh, tinggal satu tahun lagi. I'm gonna miss the moment. Thanks for the moment, SAB. Dari situ, saya jumpa real bestie - sayang korang Adilah, Izza, Kamaliah, Sara, Jannah, Reenajit, Azrina ♥

10 comments:

  1. thx sudi join contest ni :D

    ReplyDelete
  2. wah,,jelesnya zaman skolah.,,jeles dengan bestfwen Diba.. rindunya zaman skola

    ReplyDelete
  3. amboi seronoknye korang :) gud luck ye !

    http://aishahamirahim.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  4. singgah tgok gmbr :) nice picture! hehe
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  5. nice picture
    good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  6. gudluck dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  7. azza dtg dr contest yg sama :) done follow

    http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari contest yang sama :) good luck.. :)

    ReplyDelete