Saturday, 22 December 2012

Segmen Sabtu By Emas Putih

السلام عليكم

Terkejut Dibaa bila tengok due date GA ni hari ni. Tepat 12 malam pulak tu. Nasib baik sempat lagi. 
Klik cepat-2 sebab tinggal satu jam lg hahahaa

Tag : Tasya

16 comments:

  1. goodluck! singgah sambil follow! :D #38

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari segmen yang sama:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html


    Jemput join bloglist saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

    ReplyDelete
  3. ahli group 4 dah sampai , kita satu group ;)

    http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    jom blogwalking sesama ;D

    ReplyDelete
  4. Thanks join.. jom kita BW kat snarai peserta :)http://www.kisahemasputih.com/2012/12/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-emas.html

    Pemenang pun dah diumumkan :)

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama :)
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/segment-time-segmen-sabtu-by-emas-putih.html
    Blogwalking blog awak ! Hehe , jom baca entri terbaruuuuuu Izzah !

    Forever aloneee , kesian ;'(
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/sepi-selamanya.html

    Rilakkuma , please be mine >,<
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/wishlist-2013-teddy-rilakkuma.html

    Sesaje nak cakap , salah ke ? .______.
    http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/saja-nak-cakap.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sebab visit post ni...sy blogwalking blog awak lak ;)

      Delete
  6. Nak topup RM100 ? Jom join !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete